30 Mayıs 2014 Cuma

HUSKY Bird 4 Mevsim Çadır

Bu tarz bir çadıra ihtiyaç duyma sebebim bir çok kişinin hikayesi gibi soğuk bir kış günü Çanakkale de sabaha kadar dişlerimin birbirine vurması ve ardından hemen bir çadır arayışına girmem oldu.





Bir malzeme alırken günlerce onu araştırırım, düşünürüm çoğu zaman bundan zevk alırım tabi ki bu çadırı da uzunca bir süre inceledim 4-5 yıl önceydi henüz bu kadar yaygın değildi yaşadığım acı tecrübeden sonra mutlak gereklilik olmuştu uzun incelemeler sonucunda everestoutdoors.com adresinden çadırı sipariş ettim ve yaptığım bütün etkinlerde beni utandırmadı.





Çadırın özelliklerine gelecek olursak,


En güzel yanı tabi ki hafif olması 2,5 kg ağırlığa sahip



2 Kişilik olması size fazlası ile yeterli alan tanıyor. Boyutları : 80 +210 145 X125






Alüminyum polleri bana hep güven vermiştir. Sağlam ve dayanıklı


Çadır içerisindeki içerisindeki iki adet cep bulunmakta buda hemen ulaşmak istediğiniz malzemeleri oraya koyarak işinizi kolaylaştırıyor, üst tarafında lambanızı koyabileceğiniz bir file yapılmış.Yüksek kubbe yapısı sayesinde rahatça içerisinde hareket edebiliyorsunuz



Diğer teknik özelliklerine gelirsek
Çift tente suya karşı dayanıklı, ripstop özelliği sayesinde çadır kumaşı delindiğinde yırtılmıyor, çift kapısı var geniş bir bagaj alanı mevcut eşyalarınızı rahatça koyabilmeniz için çadırın çok güzel pratik bir çantası mevcut ve çanta içerisinden birde güzel bir tamir kiti de çıkıyor. Kısacası sizi hem fiyat olarak hem özellik olarak memnun edecek bir ürün. 



1 yorum:

  1. 3 tips for making money on sports betting - WorkPOMAKEE
    1. Don't worry if your bets fall short at the start of the day.
    If your odds are bad, don't bet on how งานออนไลน์ long it takes you to beat them.

    YanıtlaSil